ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

«Πρωτοχρονιά;;;» Η αληθινή αρχή του ετήσιου κύκλου-έτους του πλανήτη»

 

«Πρωτοχρονιά;;;» Η αληθινή αρχή του ετήσιου κύκλου-έτους του πλανήτη»



         Χωρίς καμία προσέγγιση ή προτίμηση δογματική και εθνικοστορική. Με σκοπιά καθαρά λογική πάνω στην θέαση του φυσικού κύκλου της ίδιας της ζωής…

Ο άπειρος σεβασμός και η τιμή που πρέπει να αποδίδουμε στον πλανήτη Γαία Δήμητρα, πάνω στον οποίο οι άνθρωποι ζούμε και αναπτυσσόμαστε, επιβάλει να αναζητήσουμε την πρώτη ημέρα του περιοδικού ετήσιου κύκλου του όπως αυτός έχει οριστεί από την φύση της δημιουργίας του.

            Με αυθαίρετο και προκλητικό τρόπο τα θρησκευτικά δόγματα, οι πολιτικές εξουσίες και τα  χειραγωγημένα επιστημονικά κέντρα παράβλεψαν την φύση και τους νόμους της. Επέδειξαν ασέβεια και διαπράττουν μία διαρκή ύβρη όταν το καθένα από αυτά έχουν ορίσει την αρχή του έτους σύμφωνα με τις ισχυριζόμενες  υποκειμενικές θρησκειολογίες και θεολογίες τους καθώς και με βάση τα πολιτικοκοινωνικά συμφέροντά τους.

            Οι άνθρωποι, κινούμενοι από τις επιβαλλόμενες συνήθειες του δικού τους τόπου όπου κυριαρχεί το κάθε δόγμα και πολιτικό καθεστώς, ξεχνούν προφανώς πως χριστιανοί, μουσουλμάνοι, ιουδαίοι, κινέζοι, ιάπωνες, ινδοί και άλλοι λαοί έχουν αποδεχτεί διαφορετικές μέρες ως πρώτες του χρόνου.

            Μα πώς γίνεται να έχει ο πλανήτης πολλές «πρωτοχρονιές»; Πώς γίνεται ο ζωντανός οργανισμός, που από την φυσική του γονιμότητα τρεφόμαστε, να ανακινεί την γονιμοποιητική του διαδικασία γιατί έτσι το όρισε ένας παπάς-πάπας, ένας μοναχός βουδιστής ή ένας αυτοκράτωρ-δικτάτωρ; Πώς γίνεται ένα ενιαίο σώμα να έχει πολλές ενάρξεις της ετήσιας περιόδου του;

Όλοι αυτοί πέταξαν στην άκρη οτιδήποτε ισχύει στην δημιουργία και επιτάσσουν οι φυσικοί νόμοι παρασύροντας στον δρόμο που χάραξαν το σύνολο της ανθρωπότητας.

            Ακόμα και εσωτερικά του χριστιανικού δόγματος ισχύουν δύο «πρωτοχρονιές»! Ανατολικά και δυτικά. Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολογιακά έτη των 12 μηνών (ξεχνάμε όμως  τα 13 φεγγάρια μέσα στο έτος και τις 13 έμμηνους ρύσεις του θήλυ ανθρώπου). Και  με τις 365,25 μέρες τους! Με τα γελοία «δίσεκτα» έτη. Που και πάλι τους φεύγουν και κάποια λεπτά (11 πρώτα και 14 δεύτερα). Ενώ είναι δεδομένο πως ο κύκλος δεν μπορεί να έχει περισσότερες ή λιγότερες από 360 μοίρες-μέρες.

Και αποφάσισε ένας πάπας κάθε 4 αιώνες αντί τα δίσεκτα να είναι 100 τελικά να είναι 97! Και βεβαίως το ψέμα δεν μπορεί παρά να είναι πάντα στο «φλού». 

           

Η αλήθεια είναι πάντα απόλυτη και ακριβής.




Πώς γίνεται σε έναν κύκλο να οριστεί η αρχή και τέλος του?

Αφού όλα τα σημεία της περιφέρειας του μπορούν να οριστούν ως αρχή και τέλος του.

Θα πρέπει λοιπόν στην περίπτωση του πλανήτη μας να αναζητήσουμε κατά τη διάρκεια ποιου γεγονότος συμβαίνει η ανα-νέωση του περιοδικού κύκλου ανα-ζωογόνησης της γαίας μας. Όπως συμβαίνει και σε όλα τα έμβια όντα.

Ήταν πάντα γνωστό από τους ανθρώπους προγόνους μας ποιο είναι το γεγονός που προκαλεί την ανα-ζωογόνηση του πλανήτη και την ανα-έναρξη του περιοδικού κύκλου της γονιμότητας του.

Είναι το αστρονομικό γεγονός της απόλυτης ευθυγράμμισης του πλανήτη μας με τον ήλιο μας και το πανίσχυρο άστρο Σείριο ταυτόχρονα. Και ονομάζεται «επιτολή του Σειρίου».

 



Σε μια μοναδική μέρα στα τέλη Ιουλίου του ημερολογίου που έχει επιβληθεί να χρησιμοποιούμε, και ειδικά στην χώρα μας συμπίπτει με την ανατολή του ηλίου, οι ζωοδότες ακτινοβολίες και ενέργειες των δυο άστρων που πέφτουν πάνω στην γη ευθυγραμμίζονται απόλυτα. ενώνονται, συγχρονίζονται, συντονίζονται και πολλαπλασιάζουν την δύναμή τους.

Το γεγονός λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα σε όλον τον πλανήτη για δέκα λεπτά. Τα ύδατα του πλανήτη καθαρίζονται, εξυγιαίνονται και ενεργοποιούνται για να εκκινήσουν για ακόμη μια χρονιά την τεράστια και πολλαπλή δημιουργική ζωογόνα δράση τους. Διότι πολύ απλά όπως γνωρίζουμε το ύδωρ μεταφέρει την ίδια την ζωή και από το οποίο σε συντριπτικό ποσοστό αποτελούμαστε.

Την διαδικασία αυτή της κάθαρσης, εξυγίανσης και ενεργοποίησης αντιλαμβανόμαστε όλοι οι άνθρωποι με τις αισθήσεις μας.

Αφού το  φαινόμενο του είναι η μετατροπή του νερού της θάλασσας σε πόσιμο για περίπου 10 λεπτά της ώρας. Όλοι βλέπουμε και αισθανόμαστε αυτό το αληθινό θαύμα.

Μόλις τελειώσει αυτό το διάστημα επανέρχεται το υψηλό επίπεδο άλατος και αρχίζει το νέο έτος ζωής του πλανήτη.

Η μετάγγιση συχνότητας που λαμβάνει η ανθρωπότητα, και όχι μόνο, δίνει  τη δυνατότητα σε όλα τα όντα του πλανήτη να καθαρθούν, να μετουσιωθούν και να αναγεννηθούν.

Αυτό γίνεται μέσω της επαφής με το ύδωρ της επιτολής. Και πιο συγκεκριμένα από το σπέρμα του ύδωρ που είναι το άλας του νερού.

Με την επικράτηση των δογμάτων και τον έλεγχο επί του βίου και του περιβάλλοντος των ανθρώπων το γεγονός άρχισε να αποκρύβεται καθώς ο γνώστης δεν ελέγχεται εύκολα.

Ορίστηκαν άλλες ημερομηνίες πρώτης μέρας και μάλιστα μέσα στα σκοτάδια του μεσονυχτίου. Ενώ ο ορισμός της έναρξης του νέου έτους με διαφορά ωρών ανά τα σημεία του πλανήτη δείχνει πως οι ασεβείς δογματικοί θρησκευτικοί οργανισμοί δεν υπολογίζουν τον πλανήτη μας Γαία Δήμητρα ως έναν ζωντανό οργανισμό με ένα ενιαίο σώμα και ενιαία λειτουργία μέσα σε απόλυτη αρμονία. Θα ήταν ποτέ δυνατόν η φυσική διεργασία της γυναικείας μηνιαίας περιόδου να συμβαίνει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές  στα διάφορα μέλη και όργανά του σώματος;    

 Η αντίληψη του καθενός και η έρευνα που θα εκτελέσει μπορεί να καθορίσει διάφορους λόγους για αυτήν την απόκρυψη και παραπλάνηση.

Κύριος λόγος της επιβολής ψευδών ημερομηνιών είναι η απομάκρυνση από τον φυσικό τρόπο και αληθινό χρόνο της δημιουργίας. Και αυτή η απόσταση των ανθρώπων από την γνώση βολεύει στον έλεγχο και δυνάστευσή τους.

Εδώ και 8 χρόνια περίπου αποκαλύφθηκε στους ανθρώπους  ξανά, από τον Αρτέμη Σώρρα αυτή τη φορά, το φαινόμενο αυτό και όποιος επιθυμεί μπορεί να βιώσει το φαινόμενο, να το δει, να το αισθανθεί ή να εκτελέσει το δρώμενο θέασης του φαινομένου και συλλογής του υγιούς και ενεργοποιημένου  υφάλμυρου ύδατος της θάλασσας.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ!

Συντάκτης άρθρου : Ντουλαπτσής Γιώργος

ΠΗΓΗ

 ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5»(ΒΙΝΤΕΟ)





ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
ΤΗΛ.6907611942
ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad